Färgglada regnbågsfärgade flip-flops i form av en enhörning framför en blå vägg
Flip-flops med regnbågsfärgad enhörning
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Flip-flops med regnbågsfärgad enhörning

340,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa flip-flops är perfekta för ditt barn och kommer att glädja dem! Bär dem hemma, på stranden eller i trädgården, de kommer aldrig att tröttna på dem. Dessa flip-flops kommer att muntra upp dina barn varje gång.

Regnbågens enhörningsflip-flops är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekta för alla tillfällen. Flip-flops är lätta och bekväma att bära, och har en unik design som gör att du sticker ut från mängden. Flipflopsen är också lätta att ta på och av och finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Ge ditt barn dessa underbara flip-flops för en färgglad sommar!

Färgglada skor

Regnbågens enhörningsflip-flops är en unik och färgglad produkt som kommer att ge din dag en touch av magi. Dessa flip-flops är perfekta för varma sommardagar eller bara för att koppla av hemma. De är lätta och bekväma, med en tjock gummisula som ger tillräckligt stöd och hållbarhet. Skorna har ett enhörningsmönster med livfulla färger, vilket gör dem perfekta för alla åldrar, oavsett klädstil. De gradienta färgerna ger skorna en dynamisk och bländande look.

Garanterad komfort

De tjocka gummisulorna ger optimal gångkomfort samtidigt som de är stadiga och slitstarka. Remmen på undersidan av skorna ger också ett perfekt grepp. Dessa ultrapopulära flip-flops är tillverkade av högkvalitativa material och kombinerar stil och funktionalitet. De är också lätta att ta på och av, så de är en riktig tidsbesparare för barn. Med sin unika regnbågsfärgade enhörningsdesign kommer de garanterat att väcka uppmärksamhet var du än går!

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.