11048-c1945c.jpeg
Baddräkt med tryck för flickor – Lilla sjöjungfrun
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baddräkt med tryck för flickor – Lilla sjöjungfrun

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att simma i poolen? Om hon också är ett fan av Den lilla sjöjungfrun är den här baddräkten i ett stycke som gjord för henne. Det färgglada trycket med prinsessan Ariel och hennes vänner är ett riktigt blickfång. Din lilla prinsessa kommer att se söt ut i denna tecknade baddräkt. Finns i fyra storlekar från 2 till 5 år.

Baddräkt för flickor med Lilla sjöjungfrun-tryck är en 2-delad modell som är perfekt för små flickor som gillar att simma och leka i vattnet. Toppen med justerbara band har ett vackert La Petite Sirène-tryck, medan de elastiska shortsen ger massor av rörelsefrihet. Små flickor kommer att kunna få ut det mesta av sin semester på stranden eller vid poolen.

En bekväm baddräkt

Denna baddräkt är tillverkad av ett mjukt, stretchigt polyestertyg som ger optimal komfort samtidigt som det ger stor rörelsefrihet. Den är inte bara mjuk och bekväm. Denna ärmlösa monokini är också lätt och enkel att ta på. Baddräkten har en bekväm och smickrande skärning som ger tillräckligt med täckning för att små flickor ska kunna leka och simma med tillförsikt. De kommer att vara helt bekväma och skyddade från solen, eftersom den täcker en betydande del av kroppen.
11048-11c407.jpeg

För små sjöjungfrur

Denna baddräkt för flickor med tryck av Lilla sjöjungfrun är det perfekta valet för små flickor som älskar undervattensäventyr och prinsesshistorier. På baddräkten ser du den berömda prinsessan Ariel med rött hår och grön sjöjungfrusvans. De klara färgerna och de fina detaljerna i trycket ger liv åt den ikoniska Disney-karaktären. Överdelen av baddräkten har resårband för perfekt passform och optimalt stöd. Underdelen av baddräkten är också elastisk för att passa alla kroppsformer.

Ner i vattnet!

För stranden eller poolen, mönstrade eller enfärgade, endelade eller tvådelade, upptäck våra badkläder för flickor och pojkar. Gör dig redo för sommaren med våra trendiga och färgglada badkläder för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.