75168-8edad2.jpeg
Snödrottningen Elsa – klänning för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Snödrottningen Elsa – klänning för barn

454,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår magnifika och magiska Elsa Snow Queen-klänning för barn, ett magiskt plagg som kommer att glädja små flickor.

Den smala passformen och de långa ärmarna ger en elegant och feminin silhuett, klänningen är tillverkad i ett mjukt och lätt tyg som gör den mycket bekväm att bära, framsidan är dekorerad med ett tryck i snödrottningen Elsas färger och snöflingemotiv med glänsande strass och spets.

Klänningen är perfekt för alla speciella tillfällen och kommer att få ditt barn att känna sig som en riktig prinsessa.

Att känna sig som en riktig prinsessa!

Denna Elsa Snow Queen-klänning för barn är ett underbart plagg som kommer att ge din lilla prinsessa en kunglig och elegant look. Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön att bära, den smala passformen och det stretchiga tyget anpassar sig perfekt efter ditt barns figur och gör att de känner sig bekväma och fria att röra sig. Den pastellblå färgen och de fina detaljerna, som de långa ärmarna och spetskragen, ger plagget en sofistikerad touch. Ditt barn kommer att bli förtjust över att bära den här klänningen och känna sig som en riktig prinsessa.

En magisk produkt

Snödrottningen Elsas klänning för barn är en magisk produkt som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda Disneyprinsessan. Klänningen är inspirerad av karaktären Elsa, Snödrottningen, och återger perfekt hennes ikoniska look. Klänningen är tillverkad av ett högkvalitativt satintyg som är mjukt och bekvämt att bära. Den är utsmyckad med magnifika glittrande detaljer som påminner om is och snö, som snöflingorna broderade på överdelen och ärmarna. Den långa, fulla kjolen är också dekorerad med glittrande motiv som ger en touch av förtrollning till ensemblen. Allt som allt är denna Snow Queen Elsa-klänning för barn ett riktigt mästerverk inom barnmode, som kombinerar kvalitet, komfort och förtrollning för att glädja de små

Varje liten flickas favoritfilm!

Upptäck vår Snow Queen-klänning för barn, ett underbart plagg som kommer att ge din lilla prinsessa en magisk look. Den är tillverkad i ett mjukt, silkeslent tyg som gör den mycket bekväm att bära, klänningens lösa passform ger den en sagolik look och den är utsmyckad med fina broderier och glänsande strass, pastellfärgerna är perfekta för att skapa en kunglig, sagolik look. Din lilla prinsessa kommer att bli förtjust över att bära denna Snow Queen-klänning och känna sig som en riktig prinsessa och skapa scener från varje liten flickas favoritfilm.
75168-c4de52.jpeg

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.