Tjock enfärgad dunjacka i bomull med huva för barn med päls och öron i huvan
Tjock, enfärgad bomullsjacka med huva för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Tjock, enfärgad bomullsjacka med huva för barn

738,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna tjocka, enfärgade dunjacka i bomull med huva för barn håller ditt barn varmt hela vintern.

Den finns i en mängd olika färger och du kan välja den dunjacka som passar bäst till ditt barns kläder.

Dragkedjan gör den lätt att öppna och stänga, medan huvan skyddar ditt barn från kyla och vind.

Dunjackan i tjock bomull är perfekt för barn, lätt och bekväm att bära. Den finns i ett brett utbud av enfärgade färger, vilket gör den lätt att matcha med alla stilar. Huvan är avtagbar så att du kan anpassa den efter vädret. Kraftiga sömmar och noggrann finish garanterar en lång livslängd.

Håll ditt barn varmt hela vintern!

Detta är en tjock, enfärgad dunjacka i bomull med en mycket originell huva och söta björnöron. Dunjackan håller ditt barn varmt hela vintern tack vare det tjocka, sköna tyget. Så att de kan leka ute hela dagen utan att behöva oroa sig för kylan! Den tjocka, enfärgade bomullsdunjackan med huva för barn är perfekt för kalla dagar. Den är tillverkad av tjock bomull av hög kvalitet, så den är mycket bekväm att bära. Huvan är avtagbar så att du kan anpassa den efter vädret. Sömmarna är förstärkta för att garantera en lång livslängd. Muddarna och linningen är elastiska för att hålla jackan på plats.

Tillverkad av högkvalitativa material!

Den tjocka, enfärgade dunjackan i bomull med huva för barn är det perfekta plagget för att hålla ditt barn varmt och skönt under vintermånaderna. Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, lätt och andas, vilket ger optimalt skydd mot väder och vind samtidigt som ditt barn kan röra sig fritt. Dunjackan har en praktisk huva som kan justeras för att passa ditt barns huvud perfekt, vilket ger extra skydd mot vind och regn. Med sin praktiska huva, praktiska fickor och snygga design är den både praktisk och snygg, vilket ger ditt barn den ultimata komforten och värmen

Aldrig kall igen!

Oavsett om du ska leka i snön eller skydda ditt barn när du är ute och rör på dig på vintern ska du välja en trendig och bekväm dunjacka till ditt barn. Dunjackor för barn är oumbärliga för att hålla dem varma!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.