Flerfärgad dunjacka för barn i blått på en vit matta
Dunjacka i flera färger för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Dunjacka i flera färger för barn

624,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den flerfärgade duntäcket för barn är en lätt och varm jacka som är perfekt för kalla dagar.

Den finns i en rad olika färger och är lätt att bära och lätt att sköta. Barnen kommer att älska denna bekväma och praktiska dunjacka.

Tillverkad av högkvalitativt tyg för hela vintern.

Denna duntäcke för barn är perfekt för kalla dagar. Den finns i en rad olika färger och är varm och mysig. Den pälsfodrade huvan skyddar ditt barn mot kyla och fickorna med dragkedja håller händerna varma.

Lätt och bekväm

Dunjackor är ett måste för att hålla ditt barn varmt i vinter. De finns i en rad olika färger, är lätta och bekväma, och deras dunfoder gör dem perfekta för kalla dagar. Dunjackor för barn är varma, mysiga jackor som hjälper dem att få ut det mesta av vintern. Den finns i en rad olika färger och är perfekt för små äventyrare som gillar att leka utomhus även när det är kallt. Dunet är isolerande och dunjackan är lätt, vilket gör den perfekt för barn som inte vill belastas av en tung jacka. Plastknapparna är lätta att hantera för små händer och fickorna är perfekta för förvaring av händer eller små leksaker. Duntäcket för barn är ett praktiskt och varmt plagg som gör att barnen kan njuta av vintern på ett bekvämt sätt.

Konstruerad med material av högsta kvalitet

Dunjackan för barn är en viktig del av vinterkläderna för att skydda de små från kylan. Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material som ger optimal värme hela dagen. Dunet som används för stoppningen är mjukt och fluffigt och ger effektiv värmeisolering utan att lägga till extra vikt. Dunjackan finns i en rad olika färger och är både praktisk och snygg. De ljusa, livfulla färgerna ger ditt barns outfit en rolig touch.

Aldrig kall igen!

Oavsett om du ska leka i snön eller skydda ditt barn när du är ute och rör på dig på vintern ska du välja en trendig och bekväm dunjacka till ditt barn. Dunjackor för barn är oumbärliga för att hålla dem varma!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.