Vattentät och smutsavvisande pälsjacka för barn i grått med pälsförsedd huva
Vattentät och smutsavvisande pälsjacka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vattentät och smutsavvisande pälsjacka för barn

852,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn är ofta mycket aktiva och har en tendens att smutsa ner sina kläder. Men med denna vattentäta och smutsavvisande pälsdunjacka för barn kan ditt barn leka hela dagen utan att behöva oroa sig för fläckar

Dunjackan är tillverkad av mjuk, varm päls som håller ditt barn ombonat och varmt under utomhusaktiviteterna.

Dessutom är jackan vattentät, vilket förhindrar att vatten eller snö tränger in och blöter ner ditt barns kläder.

Denna vattentäta, smutsavvisande pälsdunjacka för barn är perfekt för små äventyrare! Den är tillverkad av högkvalitativa material som gör den mycket bekväm att bära.

Dunjackan är också vattentät och fläckavvisande, vilket gör den perfekt för dagar av utomhuslek. Barnen kommer att älska att bära denna bekväma och praktiska dunjacka, och du kan vara säker på att de kommer att vara varma och torra hela dagen.

Hög kvalitet!

Denna vattentäta och smutsavvisande pälsdunjacka för flickor är perfekt för att hålla din lilla flicka varm och torr hela vintern. Tillverkad av nylon och högkvalitativ dunfyllning för extra komfort för din dotter. Dunjackan har ett vattenavvisande membran och en fläckavvisande yta, vilket gör den perfekt för utomhusäventyr.

Utformad med högkvalitativa material

Den vattentäta och smutsavvisande pälsdunjackan för barn är ett viktigt klädesplagg för små äventyrare som älskar att leka utomhus, oavsett väder. Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material som ger optimalt skydd mot kyla, regn och snö. Den mjuka syntetpälsen på huvan och kragen ger extra värme och en touch av stilfullhet. Huvan är också avtagbar för ökad mångsidighet. Den ger ultimat skydd mot väder och vind, samtidigt som den är snygg och lätt att sköta.

Aldrig kall igen!

Oavsett om du ska leka i snön eller skydda ditt barn när du är ute och rör på dig på vintern ska du välja en trendig och bekväm dunjacka till ditt barn. Dunjackor för barn är oumbärliga för att hålla dem varma!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.