Vit och vinröd mjuk plyschhalsduk för barn på ett bord
Mjuk halsduk i tjock, söt plysch för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Mjuk halsduk i tjock, söt plysch för barn

284,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck våra bedårande halsdukar i mjuk plysch för barn.

Denna halsduk i plysch är mjuk och tjock, perfekt för barn!

Den är ultramjuk och superskön, och dess plyschdesign är så söt. Halsduken är lång och bred, vilket gör den perfekt för att svepa in barn i en kokong av värme och mjukhet.

Halsduken är tillverkad av mjuk, tjock plysch, vilket gör den mycket bekväm att bära. Den är också mycket absorberande, vilket gör den idealisk för små barn. Den är lätt att ta på och av, vilket gör den mycket praktisk att använda.

Ett riktigt måste för vintern

Denna halsduk i plysch är en riktig godbit för barn! Den är tillverkad av supermjuka material och är behaglig att ta på, perfekt för hela vintern. Dessutom är den tillräckligt tjock för att hålla de små varma. Denna halsduk är ett riktigt måste för vintern! Denna plyschhalsduk är mjuk, fluffig och perfekt för barn! Den är tillverkad av högkvalitativa material som gör den mycket bekväm att bära. Den är också tillräckligt tjock för att hålla barnen varma i kallt väder.

Utformad med ultramjuk plysch!

Den bedårande, tjocka och mjuka barnhalsduken i plysch är ett oumbärligt tillbehör under kalla vinterdagar. Halsduken är tillverkad av ultramjuk plysch och är mycket bekväm och behaglig att bära. Den är också extra tjock, så att barnen kan hålla sig varma samtidigt som de ser söta och trendiga ut. Halsduken finns i en mängd ljusa, roliga färger, vilket gör den lätt att matcha med vilken outfit som helst.

En mängd olika färger

Upptäck vår samling av otroliga halsdukar för barn, vi har en mängd olika färger, mönster, tecknade serier, allt för att göra ditt barn glad och bekväm när han bär en av våra halsdukar. Våra halsdukar är sublima och tillverkade av kvalitetsmaterial för ditt barns komfort.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.