Varm ullhalsduk för barn på en vit säng med kappa
Varm ullhalsduk för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Varm ullhalsduk för barn

227,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår varma ullhalsduk för barn, tillverkad av mjuk ull.

Den vackra halsduken är enkel och stilren och kommer att bli ett utmärkt tillskott i ditt barns garderob. Ullen är mycket mjuk, andas och värmer.

Vår halsduk är mycket bekväm att bära och kan enkelt lindas runt halsen för att skydda ditt barn från kylan. Den är lätt så att du kan bära den varje dag utan att den tar upp för mycket plats.

Denna ullhalsduk är perfekt för barn som gillar att leka utomhus under de kallare månaderna. Den är tillverkad av 100 % ren ull, vilket gör den mjuk och varm. Den är tillräckligt lång för att svepa runt halsen och axlarna och tillräckligt tjock för att skydda mot kyla. Kanterna är fint fållade så att de inte blir slappa eller skrynkliga. Halsduken är lätt att ta på och av och kan tvättas i maskin.

Perfekt för små barn!

Den varma ullhalsduken för barn är mjuk och skön och kommer att hålla ditt barn varmt hela vintern. Den är tillverkad av ull och bomull och är mycket varm och skön. Den är också lätt att ta på och av, vilket gör den perfekt för barn som inte vill slösa tid på att klä på sig.

En viktig accessoar för kalla dagar

Den varma ullhalsduken för barn är ett viktigt tillbehör för de kalla vinterdagarna. Halsduken är tillverkad av mjuk och skön ull och ger optimal värme samtidigt som den är lätt och smidig att bära. Den är speciellt utformad för barn, med mått som är anpassade till deras storlek och en textur som är behaglig att ta på. Med sin överlägsna kvalitet, praktiska design och livfulla färger är den ett måste i alla barns garderober.

En mängd olika färger

Upptäck vår samling av otroliga halsdukar för barn, vi har en mängd olika färger, mönster, tecknade serier, allt för att göra ditt barn glad och bekväm när han bär en av våra halsdukar. Våra halsdukar är sublima och tillverkade av kvalitetsmaterial för ditt barns komfort.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.