Gul och vinröd Harry Potter-halsduk för barn på ett bord med en växt på sidan
Harry Potter-halsduk för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Harry Potter-halsduk för barn

193,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår perfekta halsduk för ditt barn, det är Harry Potter-halsduken för barn.

Den är supermjuk och mysig, perfekt för att hålla ditt barn varmt hela vintern lång, den är av hög kvalitet och supersnygg.

Officiellt licensierad av Harry Potter Denna Harry Potter-halsduk för barn är tillverkad av polyester, så den är mjuk och skön att bära. Den är gul med ett vinrött Harry Potter-tryck. Den kan maskintvättas i 30°C. Detta är en officiellt licensierad Harry Potter-produkt.

Missa inte denna magnifika halsduk, perfekt för kalla vintrar.

En otrolig halsduk!

Om ditt barn är ett stort Harry Potter-fan behöver de denna Harry Potter-halsduk för barn. Den är supermjuk och tillverkad av högkvalitativa material, så ditt barn kan känna sig bekväm med att bära denna fantastiska halsduk hela dagen lång. Denna Harry Potter-halsduk för barn är tillverkad av 100% polyester. Den är mjuk att ta på och mycket bekväm att bära. Den har Gryffindor-logotypen, symbolen för Harry Potters hus, samt hjältens namn. Denna halsduk är perfekt för Harry Potter-fans!

Ett måste för alla unga fans

Harry Potter-halsduken för barn är ett måste för alla unga fans av den berömda litterära och filmiska sagan. Halsduken är utformad för att ge optimal komfort samtidigt som den ger din outfit en touch av magi. Halsduken är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och varm, perfekt för kalla vinterdagar. Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter eller utflykter med vänner. Sammantaget är Harry Potter-halsduken för barn en oumbärlig accessoar för alla unga fans av sagan.

En mängd olika färger

Upptäck vår samling av otroliga halsdukar för barn, vi har en mängd olika färger, mönster, tecknade serier, allt för att göra ditt barn glad och bekväm när han bär en av våra halsdukar. Våra halsdukar är sublima och tillverkade av kvalitetsmaterial för ditt barns komfort.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.