59202-809d48.jpeg
Tjock, varm och mjuk plyschhalsduk för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Tjock, varm och mjuk plyschhalsduk för barn

170,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn har en stor samling söta halsdukar behöver de den här tjocka, varma och mjuka plyschhalsduken för barn.

Den är så söt, med massor av detaljer som gör att den håller hög kvalitet, tillverkad av plysch och mjuk bomull.

Ditt barn kommer att bli glad över att bära denna halsduk hela vintern till skolan.

Halsduken är tillverkad av mjuk, varm plysch, vilket gör den perfekt för barn i kallt väder. Den är tillräckligt lång för att kunna lindas runt halsen flera gånger, vilket gör den mycket bekväm att bära. Kanterna är fint fållade för att förhindra att plyschen lossnar, vilket gör den mycket slitstark. Den finns i ett brett utbud av ljusa färger, vilket gör den idealisk för alla barn.

Så mjuk... så söt

Upptäck vår bedårande, tjocka och varma halsduk för ditt barn. Den är så perfekt för vintern att ditt barn inte kommer att vilja släppa den. Tillverkad av högkvalitativt, mjukt material för ditt barns komfort. Denna sjal är perfekt för kalla dagar! Den är tillverkad av tjock, mjuk plysch som gör den mycket bekväm att bära. Den är också lång, så att halsen är väl täckt. Dessutom finns den i en mängd olika färger, så att du kan hitta den som bäst passar din stil.
59202-2bac39.jpeg

Utformad för att hålla barn varma

Den tjocka, varma och mjuka barnhalsduken i plysch är ett viktigt tillbehör för kalla vinterdagar. Halsduken är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och mycket behaglig att bära. Den är utformad för att hålla barn varma och skydda dem från isande vindar. Halsduken är tillverkad av mjuk plysch, vilket gör den mycket behaglig att ta på. Den är också mycket lätt, så att barnen kan bära den utan att känna sig tyngda. Med sin mjukhet, lätthet och hållbarhet är den ett utmärkt val för föräldrar som är måna om sina barns komfort och säkerhet.

En mängd olika färger

Upptäck vår samling av otroliga halsdukar för barn, vi har en mängd olika färger, mönster, tecknade serier, allt för att göra ditt barn glad och bekväm när han bär en av våra halsdukar. Våra halsdukar är sublima och tillverkade av kvalitetsmaterial för ditt barns komfort.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.