Frozen 3 klockor, lila, vit och rosa med snödrottningmotiv
Frozen 3 klockpaket
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Frozen 3 klockpaket

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar du Snödrottningen? Då kommer du att älska detta paket med 3 Frozen-klockor! De har prinsessan Elsa på urtavlan med visarna och finns i en rad olika färger. Den eleganta stilen och PU-armbandet gör dem perfekta för alla tillfällen.

Ditt barn kommer att älska att kunna bära detta paket med sublima, vackra klockor!

Finns i flera olika färger

Om du är ett fan av Snödrottningen kommer du att älska detta 3-pack med Frozen-klockor! Dessa vackra klockor har ett armband i konstläder och finns i en rad olika färger. På urtavlan finns bilder av prinsessan i elegant stil. Tillverkade av högkvalitativa material kommer ditt barn att älska att bära dessa klockor!
50513-4f3c11.jpeg

Perfekt för fans av den berömda Disney-serien

Frozen 3-klockpaketet är en uppsättning barnklockor som är perfekta för fans av den berömda Disney-serien. Varje klocka har en unik och färgglad design inspirerad av de populära karaktärerna Elsa, Anna och Olaf. Varje klocka är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa maximal hållbarhet. Armbanden är gjorda av mjuk, bekväm silikon som lätt passar barns handleder. Urtavlorna är också väl skyddade av reptåligt glas för att förhindra skador.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.