Elsa-ryggsäck + klockväska i rosa och blått med snödrottningmotiv
Elsa ryggsäck + klockväska
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Elsa ryggsäck + klockväska

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar Elsa ryggsäck + klockpaket, den perfekta ryggsäcken och klockpaketet för alla små flickor som älskar Snödrottningen! Ryggsäcken har ett vackert snödrottningmotiv och inuti finns en Princess Elsa-klocka. Klockan har fina visare och ett armband i konstläder som är dekorerat med fina snöflingor. På urtavlan syns prinsessan Elsa själv, vilket gör den här klockan ännu mer speciell.

Bekväm och mycket söt att bära

Ryggsäcken har ett Snow Queen-motiv och är perfekt för att bära alla dagens nödvändigheter. Klockan är också dekorerad med snöflingor och har en bedårande prinsessa Elsa på urtavlan. Båda produkterna är tillverkade av högkvalitativa material och är bekväma och väldigt söta att bära.

Ett perfekt set för fans av den berömda isprinsessan

Elsa-ryggsäcken + klockpaketet är det perfekta setet för fans av den berömda isprinsessan. Ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester och har gott om förvaringsutrymme för alla dina skoltillbehör eller resetillbehör. Den har ett rymligt huvudfack med dragkedja samt sidofickor för en flaska vatten eller småsaker. Ryggsäckens design är inspirerad av Elsas värld, med snöflingemotiv och blå och vita färger som påminner om vinterlandskapet i Arendelle.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.