11174-176cdc.jpeg
Dunparkas i kraftig bomull med huva i päls
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Dunparkas i kraftig bomull med huva i päls

454,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du skydda din lilla pojke från vinterkylan? Köp då denna söta parkas för barn med pälsluva. Den är snygg, elegant och finns i tre färger. Din pojke kommer att se söt ut i den. Och det bästa av allt är att han kommer att hålla sig varm. Parkan är tillverkad av tjockt bomullsdun och håller honom mjuk och varm.

Denna magnifika parka i tjock bomullsdun är perfekt för att trotsa väder och vind. Den avtagbara pälshuvan skyddar mot kyla och sidofickorna med dragkedja håller händerna varma. Det vattenavvisande tyget håller dig torr, medan det mjuka, bekväma fleecefodret ger dig extra värme. Parkan finns i storlekar från S till XXL.

Varma kläder för vinter och höst

Denna parkas för barn är perfekt för höst och vinter. Den garanterar ditt barns komfort och välbefinnande. Välj bara rätt storlek för att se till att de är bekväma att bära. Denna magnifika parkas i tjock bomullsdun är perfekt för att tackla de kalla vintrarna! Den har pälshuv, dragkedja fram och sidofickor. Tyget är mjukt och skönt, och den raka, något smala passformen gör att du sitter bekvämt samtidigt som du skyddas mot kylan.
11174-204ed4.jpeg

Jacka med flera fickor

Parkasen är tillverkad av högkvalitativa material som gör den slitstark och väderbeständig. Tjockt bomullsdun är ett varmt, lättviktigt material som ger utmärkt värmeisolering. Det andas också och släpper ut fukt så att du håller dig torr och bekväm. Den har ett mjukt polyesterfoder som ger ett extra lager värme och komfort. Parkasen har praktiska fickor för förvaring av personliga tillhörigheter. Sidofickorna är djupa för att förhindra att dina tillhörigheter ramlar ur, medan innerfickorna är perfekta för förvaring av småsaker.

En parkas för lek i regn

För att skydda dem mot kyla, regn eller vind och samtidigt vara snygga är en barnparkas det perfekta plagget. Lättare än en dunjacka är barnparkasen den perfekta kappan för att skydda äventyrare!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.