11214-0d1c24.jpeg
Blå vattentät jacka med huva för barn
284,0 kr397,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Blå vattentät jacka med huva för barn

284,0 kr397,0 kr

Vänligen läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små i storlekarna, så ta storleken över din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L tar du storlek XL).

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din pojke kommer att se cool ut i denna fina blå vattentäta jacka med huva. Han kommer att älska motivet med färgdroppar, som ger en illusion av en stjärnklar himmel. Den vattentäta jackan skyddar också mot regn och vind, samtidigt som den håller honom varm och skön. Perfekt för höst och vinter.

Den blå vattentäta jackan med huva för barn är tillverkad av 100 % polyester och är helt fodrad med fleece. Den har en avtagbar huva, dragkedja fram, 2 sidofickor med dragkedja och en justerbar nederkant med dragsko. Denna jacka är perfekt för att skydda ditt barn mot väder och vind och ge dem fullständig rörelsefrihet.

En vattentät lättviktsjacka

Denna vattentäta jacka är tillverkad av polyester och bomull. Den är mjuk och varm, men också lätt. Denna barnjacka är bekväm att bära. Den finns i fem storlekar från 3 år och uppåt. Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är vatten- och vindtät, vilket gör den till ett perfekt val för utomhusaktiviteter i vått väder. Den är också lätt och bekväm att bära, vilket ger barnen gott om rörelsefrihet så att de kan leka och utforska utan att hindras av sina kläder.
11214-d2c9aa.jpeg

En praktisk jacka

Den blå vattentäta jackan med huva för barn är ett plagg av högsta kvalitet som ger optimalt skydd mot väder och vind. Den är särskilt utformad för barn och har en praktisk, funktionell huva som skyddar huvudet och ansiktet mot regnstänk. Dragkedjan är av högsta kvalitet för att garantera en lufttät förslutning och förhindra att vatten tränger in. Sidofickorna är också försedda med dragkedja och ger praktiskt förvaringsutrymme för småsaker som nycklar eller näsdukar.

En parkas för lek i regn

För att skydda dem mot kyla, regn eller vind och samtidigt vara snygga är en barnparkas det perfekta plagget. Lättare än en dunjacka är barnparkasen den perfekta kappan för att skydda äventyrare!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.