-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Barnparaply med tecknad serie

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn älskar tecknade serier. Därför har vi tagit fram detta barnparaply med tecknade bil-, flygplans- eller tågmotiv som du kan ge till din pojke eller flicka. Paraplyet är inte bara vackert och sött. Det är också lätt och ger ett effektivt skydd mot sol och regn.

Paraplyet är perfekt för barn med sitt tecknade tryck och ljusa färger. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det vatten- och smutsavvisande. Paraplyet har också ett mjukt, följsamt tyg som gör det bekvämt att använda. Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget, och är lätt att förvara i en väska eller ficka. Paraplyet är ett utmärkt val för barn och håller dem torra när de är ute och leker i regnet.

Praktisk och ergonomisk

Barnparaplyet med tecknade motiv är en färgglad, rolig och funktionell accessoar som kommer att följa med ditt barn på regniga dagar. Med en öppningsdiameter på 80 cm och en höjd som är anpassad till barnens storlek ger paraplyet ett komplett skydd mot regndroppar. Tack vare den robusta, flexibla ramen i rostfritt stål tål det starka vindar utan att välta eller gå sönder.
Det ergonomiska handtaget är lätt för ditt barn att hålla i utan problem. När vädret blir torrt trycker du bara på en knapp för att stänga paraplyet innan du förvarar det i det praktiska droppskyddade fodralet.

6780-71d183.jpeg

En färgglad accessoar

Paraplyets design är särskilt attraktiv för barn, med färgglada, originella tryck som fångar blicken hos både barn och förbipasserande. Det är ett utmärkt sätt att sätta färg på en regnig dag!
Perfekt för att följa med ditt barn på väg till skolan eller för att leka utomhus, den kommer snabbt att bli en av ditt barns favoriter. Med sin praktiska funktion och oundvikliga lekfullhet är den ett perfekt val när det gäller barntillbehör. Ge den till ditt lilla glädjeämne nu!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.