Dinosaurieparaply med vingar för barn i blått med ögon och mun i svart
Paraply med vingar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Paraply med vingar för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn kommer att älska detta paraply med vingar. De kommer att häpna över dess originella form och tecknade tryck. Om du letar efter ett barnparaply att ge till en pojke eller flicka, kommer denna modell att vara perfekt! Allt du behöver göra är att välja mellan de fyra färgerna som erbjuds.

Detta barnparaply med vingar är perfekt för regniga dagar! Det har ett vattentätt tyg och en ram av glasfiber, vilket gör det extremt slitstarkt. Dinosauriens vingar är avtagbara, så det kan förvandlas till ett klassiskt paraply. Dessutom är paraplyet lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget.

En lekfull design

Ett barnparaply med vingar är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar. Detta mycket originella paraply har vingar som gör att barnen kan ha roligt samtidigt som de håller sig torra. Det färgglada och roliga paraplyet är utformat med tanke på små barn och är en riktig favorit bland både barn och föräldrar. Det ger färg och skoj till regniga dagar. Paraplyets unika design kommer garanterat att få ditt barn att le och göra regniga dagar roligare för alla. Att investera i detta tillbehör är ett utmärkt val, eftersom ditt barn kommer att kunna ha roligt samtidigt som det är perfekt skyddat från regn. Detta praktiska, färgglada och roliga paraply kommer garanterat att bli ditt barns bästa vän när det regnar!
6742-f2c8fd.jpeg

Paraply som är lätt att använda

Förutom att vara ultrapraktiskt har detta paraply en lång livslängd tack vare sin lätta men robusta design, som har utformats speciellt för att tåla barns väder. Handtaget är också anpassat till barns ömtåliga händer, vilket gör det lätt att hålla i utan problem. Paraplyet är mycket lätt att använda tack vare det ergonomiska handtaget som är särskilt utformat för små händer. När det är öppet mäter det cirka 80 cm i diameter, vilket ger gott skydd mot regn eller sol, beroende på dina behov. Vi är säkra på att denna nya produkt kommer att bli en hit bland barnen när det regnar. Du kan nu beställa detta unika tillbehör från vår webbplats och ta med ditt barn på en rolig resa i regnet!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.