-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Rosa hjärtformat paraply för flickor

340,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du köpa ett nytt paraply till din dotter? Här är en modell som hon säkert kommer att älska: ett rosa paraply prickat med små röda hjärtan. Det är svårt att inte falla för dess charm! Dessutom kan detta barnparaply bäras vid alla tillfällen, i skolan eller på promenaden.

Detta rosa hjärtformade paraply är perfekt för flickor. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester och har en robust aluminiumram. Paraplyet har ett mjukt, bekvämt plasthandtag som gör det lätt att bära. Det är också lätt att öppna och stänga tack vare det automatiska handtaget. Paraplyet är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att förvara i en väska eller ficka. Det är perfekt för regniga eller soliga dagar.

För att skydda dig mot regn och sol

Detta hopfällbara paraply för barn får plats i en ryggsäck. När det regnar eller när solen är för stark kommer din dotter att kunna ta upp det ur sin väska och enkelt fälla upp det för att få skydd.
Detta rosa hjärtformade paraply för flickor är helt enkelt bedårande! Det är perfekt för små prinsessor som älskar söta, tjejiga saker.
Paraplyet är av god kvalitet och lätt att öppna och stänga. Det är också väldigt lätt, så det är lätt att bära med sig. Små flickor kommer att älska det här paraplyet och vilja använda det varje dag!

7444-9f3b38.jpeg

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.