11024-1109f1.jpeg
Hopfällbart tecknat paraply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hopfällbart tecknat paraply för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett paraply som är lätt att bära med sig till ditt barn? Välj detta söta hopfällbara paraply med ett tecknat motiv. Dess färgglada tryck kommer att tilltala din pojke eller flicka. Ge det till dem som en present. De kommer att älska att bära det varje dag för att skydda sig mot solen eller regnet.

Detta hopfällbara paraply är perfekt för barn, med sin roliga tecknade design. Det är lätt att öppna och stänga och passar perfekt i en väska eller ficka. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester med glasfiberribbor, vilket gör det lätt och slitstarkt. Det har också ett anti-UV-tyg, vilket gör det perfekt för soliga dagar.

Ett hopfällbart paraply

Det här paraplyet för barn är perfekt för regniga dagar! Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget, och packas smidigt ner i sin bärväska. Det vattentäta tyget skyddar mot väder och vind, medan det tecknade motivet gör det ännu roligare att bära! De ljusa, livfulla färgerna kommer säkert att väcka uppmärksamhet även hos de yngsta barnen. Slutligen är detta paraply lätt att ta hand om. Skaka bara ur det efter användning och låt det lufttorka. Tyget är vattenavvisande och kommer inte att blekna med tiden.
11024-361d74.jpeg

Hållbarhet och stil

Paraplyet är särskilt utformat för barn och har en färgglad, lekfull design som garanterat kommer att glädja de små. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det starkt och hållbart. Ribborna i rostfritt stål garanterar stabilitet även i blåsiga förhållanden. Det tecknade motivet är ett riktigt plus för detta paraply. Barnens favoritfigurer är avbildade på duken, vilket skapar en glad och rolig atmosfär även i regn.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.