11009-cab706.jpeg
PVC-paraply för barn med enhörning
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

PVC-paraply för barn med enhörning

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett paraply till din enhörningsälskande dotter? Detta transparenta PVC-paraply kommer att vara perfekt! Det är vackert och sött med sina färgglada enhörningstryck. Din lilla prinsessa kommer att falla för det direkt. Om du har slut på presentidéer till din dotter kan du välja detta söta barnparaply. Det finns i en rad olika färger.

PVC-paraplyet med enhörning är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar! Det är tillverkat av PVC, vilket gör det vattentätt och väderbeständigt. Paraplyet har också ett mjukt, bekvämt polyestertyg och ett ergonomiskt handtag i mjuk plast. Enhörningsmotivet är riktigt sött och kommer säkert att glädja små flickor!

Ett paraply som är lätt att hantera

Detta söta enhörningsparaply kommer väl till pass när det regnar. Det är tillräckligt stort för att hålla ditt barn borta från regnet. Tack vare det halvautomatiska reglaget är paraplyet mycket lätt att hantera. Paraplyet är av högsta kvalitet och tillverkat av högkvalitativa material. Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för barn. Paraplyet är också lätt att öppna och stänga, och lika hållbart.
11009-cab706.jpeg

Färgglad design

PVC-paraplyet med enhörning är ett praktiskt och roligt tillbehör för regniga dagar. Enhörningsdesignen är en av de mest populära bland barn, och det här paraplyet kommer säkert att få ditt barn att le. De ljusa, glada färgerna i designen gör regniga dagar roligare och uppmuntrar barnen att gå ut trots det dåliga vädret. Det ergonomiska handtaget är utformat för att vara lätt att hålla i och bekvämt för små händer. Det är också halkfritt, vilket ger ett säkert grepp även när händerna är våta.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.