Barnparaply med grönt bladliknande grodmotiv mot vit bakgrund
Grodparaply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Grodparaply för barn

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn grodor? I så fall kommer detta gröna paraply med grodmotiv garanterat att falla i smaken. Det har en unik och originell design. Flicka eller pojke, ditt barn kommer att älska det här paraplyet. Dessutom är det tillräckligt stort för att skydda hela kroppen när det regnar. Paraplyet finns i tre olika modeller.

Paraplyet är perfekt för små grodälskare! Det har ett polyestertyg med PVC-finish och ett mjukt plasthandtag. Det är lätt att öppna och stänga tack vare det automatiska handtaget. Paraplyet har också en klämma för enkel transport.

Lätt att hantera

Grodparaplyet för barn är ett oumbärligt regntillbehör för små barn! Denna tredelade barntillbehör är lätt att bära. När det är hopfällt kan det enkelt stuvas undan i ditt barns skolväska och förvaras i sitt speciella skydd. Tack vare den automatiska kontrollen går det också snabbt och enkelt att fälla upp paraplyet. Plasthandtaget är slitstarkt och lätt att greppa. Det är tillverkat av 100% polyestertyg och har en förstärkt metallram.
10995-8ca7c1.jpeg
10995-0068f2.jpeg

En rolig accessoar

Med sin lekfulla, färgglada design kommer det säkert att tilltala unga människor, som kommer att bli glada över att gå ut i regnet med sin nya amfibievän. Paraplyet är tillverkat av material av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Polyesterduken är vattentät och ger optimalt skydd mot regn. Groddesignen är bedårande och rolig, med ljusa runda ögon, simfötter och en leende mun. De klara, kontrasterande färgerna är iögonfallande och gör gråa, regniga dagar lite roligare.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.