11036-15d694.jpeg
Hopfällbart paraply med kattmotiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hopfällbart paraply med kattmotiv för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din pojke eller flicka en kattälskare? Om du letar efter ett paraply att köpa till honom eller henne kommer denna modell att vara perfekt. Det är utsmyckat med kattmotiv som gör det sött och bedårande. Ditt barn kommer att älska det direkt. Han eller hon kommer att vara glad att bära det på en solig eller regnig dag.

Hopfällbart paraply med kattmotiv för barn. Detta paraply är perfekt för små kattälskare! Det är lätt att öppna och stänga tack vare sin hopfällbara design, vilket gör det perfekt för barn. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det vattentätt och väderbeständigt. Det söta och färgglada kattmotivet kommer garanterat att få barnen att le i alla väder!

Ett praktiskt paraply för skolan

Detta paraply är speciellt utformat för barn, med en storlek som är anpassad till deras lilla kroppsbyggnad och ett handtag som är lätt att hålla i. Det kan vikas ihop. Det är tillräckligt litet för att få plats i ditt barns ryggsäck. Detta tredubbla paraply är lätt att bära, men också lätt att fälla upp. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det vattentätt och väderbeständigt. Det är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar. Själva tyget är vattentätt och väderbeständigt, så att ditt barn håller sig torrt även i hällregn.
11036-271224.jpeg
11036-33f50e.jpeg

Ett kattavtryck

Kattmotivet på paraplyets ovansida är gulligt och färgglatt, med detaljerade detaljer som får ditt barn att le. Katterna visas i olika positioner, med söta ansiktsuttryck och iögonfallande ljusa färger. Paraplyet är lätt och enkelt att bära, vilket gör det till ett perfekt val för skolutflykter eller familjepromenader. Paraplyet har en stark och stabil ram med metallribbor som håller paraplyet spänt även under blåsiga dagar.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.