8146-bdfd2b.jpeg
Rosa paraply med grismotiv för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rosa paraply med grismotiv för flickor

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter grisar? Här är ett paraply som hon garanterat kommer att älska! Ett sött lila paraply utsmyckat med ett härligt gristryck. Tack vare den bärbara designen kommer paraplyet att följa med henne överallt. Det kan fällas ihop och får enkelt plats i skolväskan. Detta barnparaply är enkelt att fälla upp och kommer att vara lätt för ditt barn att använda.

Detta rosa paraply är särskilt utformat för flickor! Det har ett fint grismotiv och är perfekt för att skydda ditt barn från väder och vind samtidigt som det är elegant. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det slitstarkt och lätt att rengöra. Det har också ett ergonomiskt handtag och en tryckknapp för enkel öppning och stängning.

Ett lätt paraply för barn

Det här vackra paraplyet skyddar ditt barn från både regn och sol. Och eftersom det är så lätt kommer det inte att vara några problem att bära det när det regnar. Det rosa paraplyet är perfekt för flickor som älskar grisar! Paraplyet är tillverkat av polyester och mäter 60 cm i diameter. Det har ett rosa plasthandtag och automatisk öppning/stängning. Paraplyet är tillverkat av polyester och har en snäppstängning. Handtaget är tillverkat av plast.
8146-51a9c2.jpeg

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.