9594-155ce6.jpeg
Blå biros med vridmekanism för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Blå biros med vridmekanism för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska denna blå vridbara biros! Den har en söt och cool design. Din pojke eller flicka kommer att älska att ta med den till skolan varje dag för att skriva. Dessutom kan han eller hon roa sig med att snurra den på fingret. Hans eller hennes vänner kommer att bli imponerade.

Det blåa vridbara biroset för barn är ett biros av högsta kvalitet. Den är tillverkad av slitstark plast och har en fin, exakt spets. Den blå twist-biros är enkel att använda och gör att du kan skriva med stor precision. Den är också mycket bekväm att hålla i.

För fin, jämn skrivning

Kulspetsen är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger en jämn och exakt skrivning. Pennan har en 0,5 mm skrivsticka. Det blå bläcket är levande och intensivt och ger utmärkt läsbarhet på alla typer av ytor. Den blå vridbara barnpennan är perfekt för daglig användning i skolan eller hemma. Den kan användas för att skriva, rita eller färglägga, vilket ger stor mångsidighet. Den kommer att hjälpa ditt barn att förbättra kvaliteten på sitt skrivande. Denna barnpenna är tillverkad av plast och är också mycket lätt.
9594-4fc52c.jpeg

En ergonomisk penna

Den blå vridbirografen för barn är ett praktiskt och roligt skrivverktyg som är särskilt utformat för yngre barn. Med sin ljusa färg och ergonomiska design är den perfekt för små händer och är lätt och bekväm att hålla. Pennans kropp är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Den roterande mekanismen gör att du kan ta bort kulspetsen i en enda rörelse, utan att behöva ta av locket. Det gör pennan enklare att använda och förhindrar att hättan tappas bort. Barn kommer att älska den roliga, färgglada designen och användarvänligheten. Kort sagt är den blå barnbirospennan med vridfunktion ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn högkvalitativa, praktiska och roliga skrivverktyg. Med sin ergonomiska design, hållbarhet och användarvänlighet kommer den säkert att tilltala både stora och små.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.