Söt gul Pokémon-albumhållare med pikachu och ask
Söt Pokémon albumhållare
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Söt Pokémon albumhållare

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta presenten till ditt barn som är ett stort Pokémon-fan?

Då behöver du inte leta längre än till den söta Pokémon-albumhållaren! Albumet rymmer 240 kort och är superpraktiskt, vilket gör det till ett utmärkt val för att organisera ditt barns samling.

Pokémon-albumhållaren är också mycket snygg och kommer att vara ett bra tillskott till alla rum.

Detta fotoalbum är perfekt för Pokémon-fans! Det är tillverkat av mjukt, sött tyg och har en dragkedja för att hålla dina foton säkra. Fotoalbumet är av god kvalitet och rymmer upp till 24 foton i olika storlekar.

Perfekt för att organisera alla dina kort

Älskar ditt barn Pokémon? I så fall kommer de att älska denna söta Pokémon-albumhållare! Den är riktigt praktisk och rymmer upp till 240 kort! Dessutom är den perfekt för att organisera alla dina Pokémon-kort! Älskar du Pokémon? Då är denna albumhållare något för dig! Den är tillverkad av tyg, har kardborreknäppning och ett handtag för enkel transport. Den är perfekt för att förvara dina Pokémon-favoritkort och ta dem med dig vart du än går.
0-83c87b.jpeg

Gulligt och färgglatt!

Den söta Pokémon-albumhållaren är ett viktigt tillbehör för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsserien. Denna produkt är utformad för att skydda och förvara dina Pokémon-samlarkort, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare. Albumhållaren är tillverkad av högkvalitativt material, vilket gör den stark och hållbar. Den har också en bedårande och färgglad design, med motiv som representerar ikoniska karaktärer från Pokémon-universumet. Med sin bedårande, färgglada design är det också ett måste för alla Pokémon-fans.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.