Stort svartgult Pokémon-album med pikachu-motiv
Pokémon stora album
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon stora album

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Oavsett om ditt barn precis har börjat med sin Pokémon-kortsamling eller har samlat i flera år, är detta stora Pokémon-album den perfekta förvaringslösningen. Med 9 fickor rymmer det upp till 432 kort, vilket gör det perfekt även för de mest hängivna fansen. Albumhållaren är också en utmärkt present till barn som älskar Pokémon.
Det här stora albumet är det perfekta tillskottet för alla Pokémon-kortsamlare! Det har 8 sidor med flikar, som var och en rymmer upp till 60 kort. Flikarna är gjorda av svart tyg och märkta med färgerna i Pokémon-seriens logotyp. Albumets rygg är också i svart tyg, med Pokémon-logotypen i relief. Albumet levereras med ett transparent skyddsark för korten och en svart biros.

Det perfekta sättet att förvara dina kort!

Letar du efter den perfekta presenten till den stora Pokémon-fantasten i ditt liv? Då behöver du inte leta längre än till den stora Pokémon-albumhållaren! Denna stora albumhållare innehåller 9 fickor, 432 kort och är det perfekta sättet att förvara och organisera en stor samling Pokémon-kort Pokémon Large Album är ett officiellt album för att arkivera och organisera dina Pokémon-kort. Det innehåller också information om de olika typerna av kort, samt råd om hur man kommer igång med spelet. Dessutom kan du lägga till kort i albumet med hjälp av de medföljande klistermärkena. Denna produkt är idealisk för samlare och tillfälliga spelare.

En exceptionell produkt för alla fans

Pokémon Large Album är en exceptionell produkt för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsserien. Albumet är speciellt utformat för att förvara och organisera dina Pokémon-favoritkort, oavsett om det är samlar- eller spelkort. Pokémon Large Album har ett tåligt och slitstarkt omslag som effektivt skyddar dina kort från repor, veck och revor. Det är ett måste för alla fans av serien som vill hålla sina värdefulla kort säkra och i gott skick under många år framöver.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.