Albumhållare för Pokémon Fluffy-kortsamling
Albumhållare för Pokémon-kortsamling
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Albumhållare för Pokémon-kortsamling

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du en riktig Pokémon-tränare? Börja din resa med det perfekta verktyget: en albumhållare för Pokémon-kort!

Denna fantastiska korthållare rymmer upp till 240 kort, så du kan vara säker på att ha alla dina favoritkort med dig när du reser. Den är också perfekt för Pokémonsamlare.

Denna albumhållare är perfekt för att förvara och visa upp din Pokémon-kortsamling! Den är tillverkad av högkvalitativa material och rymmer upp till 120 kort. Sidorna är gjorda av transparent plast, vilket gör det lätt att se korten och skyddar dem från skador. Albumet levereras också med ett skyddsark för korten.

Ett bra sätt att hålla ordning på dina kort!

Letar du efter en originell present till Pokémon-älskaren i ditt liv? Då behöver du inte leta längre än till denna albumhållare för Pokémon-kort! Den rymmer upp till 240 kort, vilket gör den perfekt för samlare. Dessutom är det ett bra sätt att hålla korten organiserade och i gott skick. Detta samlaralbum är perfekt för förvaring och arkivering av dina favorit-Pokémonkort! Det har en tjock, slitstark tygrygg och en flik med magnetstängning för extra kortskydd. Albumet har 12 sidor med 4 flikar, dvs. 48 kortplatser, perfekt för att sätta in upp till 240 kort i standardstorlek. Sidorna är tillverkade av transparent PVC så att de insatta korten syns tydligt. Detta samlaralbum är ett utmärkt sätt att skydda dina kort och visa upp dem på bästa sätt!

Solid och praktisk!

Albumhållaren för Pokémons kortsamling är ett viktigt tillbehör för alla fans av denna berömda franchise. Det är ett fodral i hårdplast för förvaring och skydd av dina Pokémon-favoritkort. Albumhållaren är utformad för att rymma upp till 240 kort, vilket gör den till ett perfekt val för ivriga samlare. De inre sidorna har genomskinliga fickor som gör att du kan se båda sidorna av varje kort utan att behöva ta ut dem ur sina fack. Med sin generösa lagringskapacitet, solida konstruktion och snygga utseende kommer den säkert att uppfylla alla dina samlarbehov.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.