Pokémon Pikachu kortspel albumhållare med lock i brunt
Pokémon Pikachu kortspel albumhållare
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon Pikachu kortspel albumhållare

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du ett fan av Pokémon Pikachu-kortspelet? Har du svårt att hålla ordning på dina kort? Då är denna Pokémon Pikachu kortspelsalbumhållare precis vad du behöver!

Den rymmer upp till 432 kort, så du behöver aldrig oroa dig för att tappa bort ett kort igen.

Med 24 sidor och 9 fickor per sida kan du dessutom enkelt organisera dina kort på det sätt du vill.

Detta album är perfekt för att förvara och skydda dina Pokémon-favoritkort! Det är tillverkat av högkvalitativ frotté, har en robust dragkedja och pryds av ett fantastiskt Pikachu-motiv. Det rymmer upp till 60 standardkort eller 30 dubbelsidiga kort.

Gott om plats för dina kort!

Om du är ett fan av Pokémon Pikachu-kortspelet är denna albumhållare ett viktigt tillbehör för dig! Den rymmer upp till 432 kort, så att du kan hålla alla dina kort prydligt organiserade. De 24 sidorna har vardera 9 fickor, så det finns gott om plats att förvara dina kort. Denna kortalbumhållare är perfekt för Pokémon-fans! Den är tillverkad i frotté med dragkedja och har en stor Pikachu på framsidan. Insidan är gjord av mjukt svart tyg, och det finns en plastficka för förvaring av dina kort. Albumhållaren rymmer upp till 60 kort och är lätt att bära tack vare handtaget.

Robust och hållbar!

Denna Pokémon Pikachu albumhållare för kortspel är ett viktigt tillbehör för alla fans av det berömda videospel- och samlarkortsserien. Denna albumhållare är speciellt utformad för att förvara och skydda dina favorit Pokémon-kort, samtidigt som den visar upp den ikoniska Pikachu-karaktären. Albumhållaren är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, vilket ger optimalt skydd mot repor, veck och andra skador som kan skada dina värdefulla kort. Beställ nu och lägg till den i din samling!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.