Pokémon-kortalbum för barn med motiv av pokachu, evoli och pokeball
Pokémon-kortalbum för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Pokémon-kortalbum för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om du letar efter en bra present till ditt barn har vi precis vad du behöver med detta album med Pokémon-kort för barn!

Det är supersött och perfekt för att hålla ordning på korten. Det rymmer upp till 200 kort, och det finns massor av olika Pokémon-stilar att välja mellan. Dessutom är den praktisk att ta med sig.

Om ditt barn är ett Pokémon-fan vill du inte missa detta kortalbum!

Denna produkt är ett Pokémon-kortalbum för barn. Barnen kan lära sig allt om de olika Pokémon och deras egenskaper.

Perfekt för att förvara kort på rätt sätt

Har du ett litet Pokémon-fan i ditt liv? I så fall kommer de att älska detta supersöta Pokémon-kortalbum! Det är perfekt för att hålla ordning på korten och rymmer upp till 200 kort. Dessutom finns det flera olika Pokémon-stilar att välja mellan, så att de kan välja sin favorit! Detta Pokémon-kortalbum är perfekt för barn! Dessutom levereras albumet med ett skyddsark för att hålla korten i gott skick. Ditt barn kommer att älska detta vackra Pokémon-kortalbum för att förvara allt.

Utformad för förvaring och organisering av alla dina Pokémon-kort

Pokémon Kids Card Album är en måste-ha-produkt för alla Pokémon-fans. Albumet är utformat för att förvara och organisera ditt barns alla Pokémon-kort, både samlar- och spelkort. Albumet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och stöttåligt. Det har också en robust dragkedja som ser till att korten är säkra och inte ramlar ut. Det är också en utmärkt present till alla Pokémon-fans, oavsett ålder.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.