Pokémon-albumhållare för barn med motiv och massor av pokémons
Pokémon-albumhållare för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Pokémon-albumhållare för barn

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en plats att förvara alla dina värdefulla Pokémon-kort?

Då behöver du inte leta längre än till denna söta Pokémon-albumhållare för barn! Den levereras med 25 sidor för upp till 200 kort, plus ett omslag med 4 fickor för extra skydd. PU-lädret är slitstarkt och universellt, så det passar alla samlarkort i standardstorlek.

Detta album är perfekt för att förvara och organisera ditt barns Pokémon-kort. Det är tillverkat av slitstarkt tyg och har en dragkedja som gör det enkelt att bära med sig. Dessutom har det ett sött Pokémon-motiv som ditt barn kommer att älska.

För Pokémon-fans!

Pokémon-kortfreaks, jubla! Dina kort kommer att vara prydligt organiserade och snyggt utställda i denna Pokémon-albumhållare för barn. Den är tillverkad av högkvalitativt PU-läder och rymmer upp till 200 kort på 25 sidor. Pokémon-albumhållaren för barn är ett perfekt fotoalbum för Pokémon-fans! Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg, har dragkedja och rymmer upp till 48 kort i olika storlekar. Bilderna är tryckta på högkvalitativt papper och albumet levereras med ett transparent skyddsark.

Utformad för att hjälpa barn

Pokémon albumhållare för barn är ett viktigt tillbehör för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsserien. Denna produkt är speciellt utformad för att göra det enkelt för barn att förvara och bära sina favorit Pokémon-kort. Albumhållaren är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka och hållbara material som garanterar långvarig användning utan risk för slitage. Den har en robust dragkedja som ger optimal säkerhet för Pokémon-korten inuti.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.