Pokémon Mewtwo albumhållare med lila pokeboll
Pokémon Mewtwo Albumhållare
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pokémon Mewtwo Albumhållare

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du ett stort fan av Pokémon-anime? Gillar du att samla på Pokémon-kort? Då har vi den perfekta produkten för dig!

Vi presenterar Pokémon Mewtwo albumhållare!

Detta superpraktiska album är perfekt för att organisera kort och kommer säkert att glädja alla Mewtwo-fans!

Pokémon Mewtwo Album Holder är ett samlaralbum som är officiellt licensierat av Nintendo och The Pokémon Company. Den är tillverkad av högkvalitativ polypropylen, vilket gör den extremt stark och hållbar.

Den har 24 sidor med dubbla lager för upp till 192 Pokémon-kort (ingår ej), plus en innerflik för säker förvaring av dina kort. Albumets eleganta, diskreta design gör det perfekt för samlare och spelare i alla åldrar.

Tillverkad av motståndskraftigt material

Denna albumhållare är tillverkad av slitstarkt, hållbart material, så du kan vara säker på att dina kort kommer att vara väl skyddade. Den har också ett tecknat Pokémon-motiv, vilket säkert kommer att glädja fansen. Den är också mycket praktisk, perfekt för att hålla dina kort på ett ställe och enkelt hitta dem du behöver. Detta album är perfekt för förvaring av dina Pokémon-favoritkort! Det har den officiella Pokémon-logotypen och en bild av den legendariska Mewtwo på framsidan. Albumet levereras med 10 dubbelark, vilket ger dig 20 sidors förvaringsutrymme, perfekt för att hålla dina kort säkert organiserade. Sidorna är gjorda av klar plast så att du kan se dina kort tydligt. Detta album är ett måste för alla fans av licensen!

Ett oumbärligt tillbehör för samlare

Pokémon Mewtwo albumhållare är ett viktigt samlartillbehör för alla fans av Pokémon-serien. Det är ett fodral i hårdplast för förvaring och skydd av dina Pokémon-samlarkort. Med en lagringskapacitet på 60 kort kan du enkelt transportera din samling vart du än går. L albumhållarens design är inspirerad av den legendariska Pokémon Mewtwo, med en bild av honom tryckt på framsidan av fodralet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.