Söt Pokémon-albumhållare med pikachu och ask med lock
Söt Pokémon albumhållare
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Söt Pokémon albumhållare

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter den perfekta presenten till ditt lilla Pokémon-fan? Titta inte längre än till vår förtjusande Pokémon-albumhållare!

Detta charmiga album rymmer upp till 240 kort, vilket gör det perfekt för att organisera och skydda värdefulla Pokémon-kort. Det är också praktiskt och originellt, vilket gör det till ett utmärkt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum.

Detta är den perfekta Pokémon-albumhållaren för alla fans av serien! Den är gjord av mjukt tyg och har en dragkedja som gör den lätt att bära med sig. Dessutom är den utsmyckad med ett fantastiskt Pokémon-motiv och har en innerficka med dragkedja, perfekt för förvaring av dina kort eller andra småsaker.

En fantastisk gåva!

Denna charmiga Pokémon-albumhållare är perfekt för alla Pokémon-fans. Den rymmer upp till 240 kort, vilket gör den perfekt för att förvara din samling. Den originella designen är praktisk, vilket gör den till en perfekt present till alla barn som älskar Pokémon. Detta är den perfekta Pokémon-albumhållaren för alla fans av serien! Detta vackra album har en fantastisk design med allas favorit Pokémon-figurer, Pikachu och hans vänner. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är mycket slitstarkt, vilket gör det perfekt för förvaring av dina favorit Pokémon-kort.

En oumbärlig accessoar för alla fans

Den bedårande Pokémon-albumhållaren är en oumbärlig accessoar för alla fans av det berömda videospel- och tecknade serien. Denna albumhållare är utformad för att hålla dina Pokémon-samlarkort och har en helt charmig design som kommer att glädja både unga och gamla. Albumhållaren är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, och rymmer upp till 240 samlarkort. Den levereras med genomskinliga fickor som gör det enkelt att förvara dina kort, samtidigt som de skyddas från damm och repor.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.