0-09147d.jpeg
Fantastiska Pokémon födelsedagsdekorationer
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Fantastiska Pokémon födelsedagsdekorationer

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in våra fantastiska Pokémon fantasy födelsedagsdekorationer, de är perfekta för att fira ditt lilla monsters födelsedag!

Dekorationerna är gjorda med den mest älskade tecknade serien av alla Pokémon-barn, gjorda av material av god kvalitet, perfekt för att förtrolla alla ditt barns inbjudningar.

Fan av den tecknade serien Pokémon

Har ditt barn snart födelsedag och du vet inte hur du ska göra dem glada? Då har vi den perfekta och otroliga lösningen för dig, våra Pokémon födelsedagsdekorationer. Varje litet barn är ett fan av den tecknade Pokémon-filmen. Dessa dekorationer är tillverkade av kvalitetsmaterial med flera olika modeller för dig att välja mellan!
57619-c094e9.jpeg

Färgglada och livfulla

Dessa fantastiska Pokémon födelsedagsdekorationer är det perfekta tillbehöret för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsfranchisen. Denna samling av färgglada och livfulla dekorationer är utformade för att förvandla vilket rum som helst till ett Pokémon-paradis. Satsen innehåller en mängd olika dekorationer, inklusive ballonger, kransar, vimplar, banderoller och affischer, alla prydda med de ikoniska Pokémon-figurerna. De klara färgerna och iögonfallande designerna på dessa dekorationer kommer att ge en touch av magi till din födelsedagsfest.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.