Pokémon födelsedagsdekorationer för barn i guld med nummer och ballonger med pokémonmotiv
Pokémon födelsedagsdekorationer för barn
170,0 kr227,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon födelsedagsdekorationer för barn

170,0 kr227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är det ditt barns födelsedag och du vill göra dem glada?

Vänta inte längre och upptäck våra Pokémon födelsedagsdekorationer för barn, det här är ballonger i flera former, den viktigaste är ett nummer, de andra är med Pikachu.

Ditt lilla monster kommer att bli superglad över att kunna fira sin födelsedag i sällskap med alla sina vänner.

Denna produkt är perfekt för barn som älskar Pokémon! Den innehåller ett brett utbud av dekorationer, inklusive ballonger, serpentiner och konfetti. Alla dekorationer är av hög kvalitet och kommer att göra ditt födelsedagskalas till en riktig succé!

Tillverkad av högkvalitativ plast och latex!

Upptäck våra fantastiska uppblåsbara Pokémon-ballonger för att dekorera ditt barns födelsedagskalas. Detta är en uppsättning ballonger som är tillverkade av kvalitetsplast och latex så att ditt barn kommer att bli förtjust över sitt fantastiska födelsedagskalas med Pokémon Pikachu. Pokémon födelsedagsdekorationer för barn är perfekta för födelsedagskalas för små Pokémon-fans! Dessa dekorationer inkluderar en stor banderoll med den ikoniska Pokémon-logotypen och karaktärerna, matchande ballonger med Pokémon-logotypen och karaktärerna, bordskonfetti och serpentiner. Allt du behöver för att skapa ett minnesvärt födelsedagskalas för ditt barn!
57671-c1601a.jpeg

Starka färger och lekfulla mönster

Pokémon födelsedagsdekorationer för barn är det perfekta tillbehöret för ett oförglömligt födelsedagskalas. Med klara färger och roliga mönster kommer dessa dekorationer att ge en touch av magi till alla fester. Varje set innehåller tallrikar, koppar, servetter, ballonger och banderoller med bilder av Pikachu, Bulbizarre, Salamèche och många andra älskade karaktärer från Pokémon-universumet. Oavsett om det är för en liten pojke eller en liten flicka, kommer dessa dekorationer att göra deras speciella dag oförglömlig. De ljusa färgerna och lekfulla designerna kommer att ge festen en touch av nyckfullhet och få alla att le. Så gör dig redo för ett oförglömligt födelsedagskalas med dessa Pokémon-dekorationer för barn!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.