0-b0ca2d.jpeg
Engångsservis med Pokémon-tema i tecknad serie
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Engångsservis med Pokémon-tema i tecknad serie

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort Pokémon-fan? Varför då inte ge dem denna otroliga uppsättning engångsporslin med Pokémon-tema, tillverkat av kvalitetsmaterial för en otrolig födelsedagsdekorationseffekt!

Han kommer att älska att fira sin födelsedag i sällskap med sin tecknade favorit.

En kvalitetsuppsättning!

Fyller ditt barn snart år och du har inget att dekorera med? Oroa dig inte, vi har lösningen med denna otroliga uppsättning engångsservis med Pokémon-tema. Detta set är tillverkat av kvalitetspapper, ditt barn kommer att älska det.

Roligt och sött!

Engångsservisen med Pokémon-tema är ett perfekt val för alla fans av Pikachu och hans vänner. Detta färgglada och roliga porslinsset innehåller allt du behöver för en födelsedagsfest eller ett speciellt evenemang. Setet innehåller robusta papperstallrikar, pappersmuggar och mjuka, absorberande servetter, alla dekorerade med bilder av dina favorit Pokémon-figurer. Kort sagt, om du vill ordna ett roligt och minnesvärt kalas för ditt barn eller Pokémon-fans i alla åldrar, är engångsservissetet med Pokémon-tema det perfekta valet. Med sin färgglada och roliga design kommer det att ge en touch av magi till alla fester

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.