Färgglada Pokémon Pikachu dekorationer för födelsedagstårta
Pokémon Pikachu tårtdekorationer
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon Pikachu tårtdekorationer

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Bjud ditt barn på en födelsedagsfest med dessa fantastiska Pokémon Pikachu tårtdekorationer.

Vi vet precis hur mycket små munchkins älskar den mest kända tecknade serien i flera generationer. Pokémon är en riktig hit, och att ha den på din lilla tårta är oförglömligt!

Dekorera din tårta med dessa Pikachu-tårtdekorationer! Dessa dekorationer är perfekta för Pokémon-fans och kommer att göra din tårta till en riktig fröjd!

De är den perfekta dekorationen för alla tillfällen! Med en söt och färgglad design kommer dessa tårtdekorationer att glädja alla Pokémon-fans.

Ett otroligt tema!

Kolla in dessa fantastiska tårtdekorationer med ett fantastiskt tema som ditt barn kommer att bli glad över att ha på sin födelsedag, Pokémon! Dessa dekorationer är engångsartiklar med PVC-material av hög kvalitet för ditt barns tårta. Barnen kommer att älska dessa Pokémon-tårtdekorationer! De är perfekta för att dekorera en födelsedagstårta eller någon annan dessert. Dekorationerna är enkla att använda, placera dem bara på tårtan så är det klart! Med dessa dekorationer blir din tårta ännu vackrare och godare. Så vänta inte längre med att glädja dina barn med dessa Pokémon Pikachu tårtdekorationer!

Kul och lekfullt!

Pokémon Pikachu tårtdekorationer är ett perfekt val för alla fans av den berömda Pokémon-serien. Med dessa dekorationer kan du enkelt lägga till en rolig och lekfull touch till din födelsedagstårta eller någon annan speciell händelse. Varje uppsättning tårtdekorationer innehåller plastfigurer av Pikachu och hans Pokémon-vänner, samt ätbara dekorationer som sockerbitar med bilder av Pikachu och andra karaktärer från serien. Figurerna är detaljerade och handmålade för att ge en realistisk look som är trogen karaktärerna i serien.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.