57875-1fb9c5.jpeg
Födelsedagsdekorationer med flera Pokémon
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Födelsedagsdekorationer med flera Pokémon

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För att göra din lilla pojkes födelsedag oförglömlig har vi dessa födelsedagsdekorationer med flera Pokémon.

Dessa dekorationer är gjorda med Pokémon-temat för alla pojkar som är fans av Pokémon, en tecknad serie som hoppar från generation till generation och utvecklas över tiden!

Pokémon födelsedagsdekorationer är perfekta för dina barns födelsedagskalas! De är färgglada och roliga och barnen kommer att älska Pokémon-figurerna. Dekorationerna inkluderar ballonger, serpentiner, konfetti och mycket mer. Missa inte dessa födelsedagstillbehör för ett unikt kalas för din son!

Tillverkad av PVC-material

Om du letar efter dekorationer till din lilla pojkes födelsedag, har vi dessa fantastiska födelsedagsdekorationer med flera Pokémon. De är gjorda av pappersmaterial och dekorationerna är engångsartiklar, så alla kan njuta av dem. Dekorera ditt födelsedagskalas med dessa dekorationer med Pokémon-tema! Detta dekorationskit innehåller en banderoll, ballonger och konfetti. Detta dekorationskit för födelsedagskalas är perfekt för Pokémon-fans! Med dessa tillbehör kommer ditt barn att få ett helt enkelt magnifikt födelsedagskalas!
57875-573f39.jpeg
57875-1fb9c5.jpeg

En mängd ikoniska karaktärer

Dessa födelsedagsdekorationer med flera Pokémon är det perfekta tillbehöret för att fira en minnesvärd födelsedag. Med en mängd ikoniska figurer som Pikachu, Bulbasaur, Charmander och Squirtle, kommer dessa dekorationer att ge en touch av magi till ditt kalas. Setet innehåller färgglada latexballonger med Pokémon-motiv, pappersgirlanger, vimplar och konfetti. Ballongerna är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa att de inte töms snabbt.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.