Lärplatta i trä med färgade elastiska band
Grafisk lärplatta i trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Grafisk lärplatta i trä

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår träbräda för nageltrång. Barn kan skapa geometriska former, vilket förbättrar deras koordination mellan hand och hjärna. Träbrädan är täckt med en gummiyta för en mer kreativ upplevelse.

Den grafiska lärplattan i trä är ett perfekt verktyg för att lära sig grunderna i teckning och målning. Den är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den stark och hållbar. Tavlans släta yta gör det enkelt och smidigt för barn att rita. Brädans rundade kanter är idealiska för att förhindra skador. Brädan är också lätt att rengöra efter varje användning.

Kognitiv matematik!

Denna spikbräda är en pedagogisk leksak som hjälper barn med spatial kognitiv intelligens samt koordination mellan hand och hjärna för att skapa former. Spikbrädan är tillverkad av högkvalitativt trä och är slät utan grader. Denna lärplatta är praktisk för barn som gillar att skapa geometriska former. Barn älskar att lära sig nya saker, särskilt om de kan göra det på ett roligt sätt. Monteringstavlor för träleksaker är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin konstruktionsförmåga och sitt spatiala tänkande. Dessutom lär de sig att hantera verktyg, följa instruktioner och arbeta med olika delar.

Ett viktigt pedagogiskt verktyg för barn

Den grafiska lärplattan i trä är ett viktigt pedagogiskt verktyg för barn som vill lära sig att skriva och rita. Tavlan är tillverkad av högkvalitativt trä och är utformad för att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik och koordination mellan hand och öga samtidigt som de förbättrar sin förmåga att rita raka linjer, cirklar och geometriska former. Brädan har en slät och tålig ovansida i trä med specialdesignade spår som leder pennan eller blyertspennan i rätt riktning. Barnen kan öva på att rita raka linjer, kurvor och vinklar, vilket hjälper dem att förstå de grundläggande begreppen för att skriva och rita.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.