Lärplattor i trä med siffror
Lärplattor i trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Lärplattor i trä

681,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra lärplattor i trä lär barnen att känna igen de siffror som står skrivna på tavlan. Pärlorna träs och hängs sedan upp under motsvarande nummer. En kvadrat och en triangel har skurits ut ur brädans botten så att pärlorna kan rekonstrueras.

Lärplattor i trä är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik och skapa unika konstverk. Träskivorna kan användas med en mängd olika material, t.ex. kritor, tuschpennor, färg, glitter och pärlor.

Barnen kan följa de medföljande instruktionerna eller låta fantasin flöda. Lärplattor i trä är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik och skapa unika konstverk.

Böjda matematiktavlor

Dessa tavlor är utmärkta för att lära sig matematik. I synnerhet att räkna från 1 till 20. Tavlorna är böjda och pärlor kan träs under motsvarande siffra. Lärplattor i trä är ett utmärkt verktyg för att hjälpa barn att lära sig. De är tillverkade av högkvalitativt trä och är extremt hållbara. Barn kan använda dem för att lära sig läsa, skriva, räkna och lägga pussel. Lärplattor i trä är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin finmotorik och få bättre självförtroende.

Ett idealiskt pedagogiskt verktyg för barn

Lärplattor i trä är ett perfekt pedagogiskt verktyg för barn som vill lära sig skriva, rita och räkna. De är tillverkade av högkvalitativt trä och är robusta och hållbara, vilket gör dem perfekta för daglig användning i klassrummet eller hemma. Lärplattor i trä finns i en mängd olika storlekar och former, alla utformade för att hjälpa barn att utveckla sina skriv- och ritfärdigheter. Vissa tavlor har linjer som hjälper barnen att skriva rakt, medan andra har geometriska former som hjälper barnen att rita exakta figurer.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.