Regnbågsfärgade trähusklossar för barn i en trälåda
Regnbågsfärgade trähusklossar för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Regnbågsfärgade trähusklossar för barn

1079,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Hjälp ditt barn att utveckla nya färdigheter som logiskt tänkande och koordination, samt att upptäcka former och färger. En rolig inlärningsupplevelse väntar ditt barn med vår leksak, en perfekt present till de första åren innan de börjar grundskolan.

Ditt barn kommer att älska detta pedagogiska spel.

Ditt barns nya block

En ny hyresvärd har just dykt upp. Låt ditt barn skapa sitt eget kvarter med vårt färgglada spel med husklossar. De 15 klossarna är tillverkade av trä och har alla olika färger och väntar på att ditt barn ska ha roligt. Varje block är utformat för att passa perfekt med de andra, vilket ger en mängd olika byggmöjligheter.

En perfekt ensemble!

Regnbågens trähusklossar för barn är en uppsättning roliga, pedagogiska leksaker som låter barn utveckla sin kreativitet, fantasi och problemlösningsförmåga. Setet innehåller 12 klossar i olika storlekar och färger, alla tillverkade av naturligt trä av hög kvalitet och målade i ljusa, giftfria färger. Barnen kan bygga hus, torn, broar, slott och mycket mer, samtidigt som de utforskar begreppen gravitation, balans och symmetri.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.