0-8750a0.jpeg
Pokémon födelsedagsdekorationer
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Pokémon födelsedagsdekorationer

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in våra otroliga Pokémon födelsedagsdekorationer – de är perfekta för att fira din lilla munchkins födelsedag!

Dekorationerna är gjorda av högkvalitativa material från den mest älskade tecknade Pokémon-filmen av alla barn.

Hög kvalitet och original!

Fyller ditt barn snart år och du vet inte hur du ska dekorera kalaset? Då har vi den perfekta, otroliga lösningen för dig: våra Pokémon födelsedagsdekorationer. Varje litet barn är ett fan av den tecknade Pokémon-serien. Hög kvalitet och original!
0-50a3d9.jpeg
Pokémon födelsedagsdekorationer är det perfekta valet för alla fans av Pikachu och hans vänner. Detta kompletta dekorationskit innehåller allt du behöver för att anordna en oförglömlig födelsedagsfest med Pokémon-tema. Dekorationspaketet innehåller ballonger, girlanger, vimplar, servetter, tallrikar, koppar, sugrör, inbjudningar och mycket mer. Alla artiklar är dekorerade med bilder av dina favorit Pokémon-figurer, inklusive Pikachu, Bulbasaur, Charmander och Squirtle. Latexballonger av hög kvalitet finns i en mängd olika ljusa färger och är tryckta med bilder av Pikachu och andra Pokémon-figurer. Girlander och vimplar är också dekorerade med Pokémon-bilder och kan hängas var som helst i rummet för att skapa en festlig atmosfär. Tallrikar, koppar och servetter är tillverkade av livsmedelsklassade material och tryckta med Pokémon-bilder. Sugrören är också dekorerade med bilder av Pikachu och hans vänner. Inbjudningarna som ingår i paketet är också dekorerade med Pokémon-bilder och är perfekta för att bjuda in alla dina vänner till din födelsedagsfest med Pokémon-tema. Kort sagt, Pokémon födelsedagsdekorationer är ett fantastiskt val för alla Pokémon-fans som vill ordna en minnesvärd födelsedagsfest. Med ballonger, girlanger, vimplar, tallrikar, koppar, servetter, sugrör och inbjudningar är detta kompletta dekorationskit allt du behöver för en minnesvärd födelsedagsfest

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.