0-3fe700.jpeg
Uppsättning med 4 Pokémon-ballonger
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Uppsättning med 4 Pokémon-ballonger

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om din lilla pojke är ett fan av Pokémon-världen är vårt set med 4 Pokémon-ballonger precis rätt för honom.

Dessa ballonger är vackra och har en bra storlek för dekoration, med ett urval av Pokémon.

Pokémon går från generation till generation, så alla älskar det!

Dekorera din fest med denna uppsättning av 4 Pokémon-ballonger! Dessa ballonger är perfekta för alla Pokémon-fans och kommer att göra din fest till en riktig succé!

Denna produkt är ett set med 4 ballonger i form av en Poké Ball, med färger och mönster från de 4 huvudelementen: Eld, Vatten, Växt och Elektricitet. Ballongerna är gjorda av latex av hög kvalitet och är perfekta för festdekorationer, gåvor eller spel.

En dekoration som ditt barn kommer att älska!

Letar du efter en originell och fantastisk dekoration till ditt barn som är ett stort fan av Pokémon-världen? Kolla då in vårt set med Pokémon-ballonger, som är av hög kvalitet och superpraktiska för att dekorera ett födelsedagskalasrum direkt. Barnen kommer att älska detta set med 4 Pokémon-ballonger! De är perfekta för födelsedagskalas, rumsdekorationer eller bara för att ha kul! Dessa ballonger är perfekta för födelsedagskalas och speciella evenemang! De är tillverkade av latex av hög kvalitet. Ballongerna levereras utan luft och kan enkelt blåsas upp med en luftpump eller luftkompressor.

En perfekt produkt för alla fans av den berömda serien!

Setet med 4 Pokémon-ballonger är perfekt för alla fans av den berömda serien. Den första ballongen föreställer Pikachu, huvudpersonen i den animerade serien, med sina röda kinder och busiga leende. Den andra ballongen föreställer Charmander, den lilla elddraken som har vunnit många fans hjärtan med sin älskvärda personlighet. Den tredje ballongen föreställer Bulbasaur, växt-Pokémon som är mycket älskad för sin styrka och uthållighet. Med sina färgglada mönster och bedårande karaktärer kommer dessa ballonger att tillföra en touch av fantasi till alla tillfällen.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.