Inbjudningskort i Pokémon-papper med pikachu bulbizarre-motiv på blå bakgrund
Inbjudningskort till Pokémon-födelsedagar i papper
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Inbjudningskort till Pokémon-födelsedagar i papper

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck våra otroliga inbjudningskort till Pokémon-födelsedagar i papper. Din lilla pojke kommer att bli glad över att bjuda alla sina vänner med dessa superoriginella kort med Pikachu och andra Pokémon!

Tillverkade av kvalitetspapper, så du kan vara säker på att inbjudan kommer att hålla länge!

Pokémon-inbjudningskort i papper är perfekta för fans av den animerade serien. De föreställer Pikachu, den berömda pokémonen, samt andra karaktärer som Charmander och Bulbasaur. Korten är gjorda av tjockt papper av hög kvalitet, vilket gör dem idealiska för postning.

En originell idé för en födelsedagsinbjudan!

Bjud in ditt barn till en födelsedagsfest med dessa otroliga Pokémon pappersinbjudningskort. Inbjudningskorten är en bra idé och mycket originella för föräldrar som gillar att glädja sina småttingar. Tillverkade av kvalitetspapper! Pokémon-inbjudningskort i papper är perfekta för födelsedagskalas och speciella evenemang. De är tillverkade av högkvalitativt papper med bilder och text i fullfärgstryck. Inbjudningskort i Pokémon-papper finns i en mängd olika storlekar och utföranden. Du kan välja den design som passar bäst för ditt födelsedagskalas eller speciella evenemang.
0-dabb0d.jpeg
Inbjudningskort i Pokémon-papper med pikachu bulbizarre-motiv på blå bakgrund

En färgglad och rolig design!

Pokémon inbjudningskort i papper är det perfekta valet för alla fans av det berömda videospel- och tecknade serien. Med sin färgglada och roliga design är dessa kort perfekta för att bjuda in dina vänner till en minnesvärd födelsedagsfest. Korten är tillverkade av högkvalitativt papper och är hållbara och slitstarka, så att de håller sig i gott skick ända fram till evenemanget. Med sin färgglada design och överlägsna kvalitet kommer de säkert att tilltala Pokémon-fans, unga som gamla.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.