57997-5c0293.jpeg
Dekorationer med Pokémon-tema på födelsedagen
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Dekorationer med Pokémon-tema på födelsedagen

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din lilla pojke ett Pokémon-fan? Gör honom då glad med dessa dekorationer med Pokémon-tema, tillverkade av kvalitetsmaterial för en otrolig effekt på din sons födelsedagsdekorationer!

Detta kompletta kit innehåller allt du behöver för att skapa en festlig och rolig atmosfär, med färgglada och livfulla dekorationer som kommer att framhäva Pokémon-andan. Satsen innehåller högkvalitativa latexballonger, vimpelgirlanger, väggaffischer, pappersservetter, tallrikar, muggar och sugrör med Pikachu.

Han kommer att älska att fira sin födelsedag med Pikachu och massor av andra Pokémon!

Otroliga dekorationer!

Har ditt barn snart födelsedag? Då behöver du dessa fantastiska dekorationer med Pokémon-tema. Våra dekorationer med födelsedagstema är gjorda av plast och papper, vilket är perfekt för dig! De är perfekta för att ge din födelsedagsfest en festlig touch och kan hängas på väggar eller runt om i rummet för att skapa en livlig atmosfär. Väggposters är också ett bra komplement till din Pokémon födelsedagsdekoration.
57997-355072.jpeg
57997-5c0293.jpeg

Utformad för att väcka den färgstarka världen till liv

Dekorationer med Pokémon-tema är det perfekta tillbehöret för alla Pokémon-fans som vill ordna ett oförglömligt födelsedagskalas. Dekorationerna är utformade för att väcka liv i den färgglada och animerade Pokémon-världen, med mönster inspirerade av ikoniska figurer som Pikachu, Bulbasaur, Charmander och Squirtle. Dekorationerna består av ballonger, girlanger, affischer, pappersservetter, tallrikar, koppar och mycket mer. Med mönster inspirerade av Pokémon-universumet är dessa dekorationer perfekta för alla Pokémon-fans

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.