Musikalisk pianomatta för barn med en flicka och en pojke i korridoren
Musikalisk pianomatta för barn
284,0 kr568,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Musikalisk pianomatta för barn

284,0 kr568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en present till ditt barn? Välj denna musikmatta i form av ett piano. Han kommer att älska detta instrument. Det är färgglatt och kommer att fånga deras uppmärksamhet. Men framför allt kommer denna musikmatta att hålla dem underhållna och hjälpa dem att ha roligt på fritiden. Ditt barn kommer att älska att dansa på denna musikmatta.

Den här mattan är perfekt för blivande musiker. Den har 37 tangenter som ger upphov till olika ljud och melodier. Så barnen kan lära sig noter och ha roligt på samma gång. Mattan har också ett inspelnings- och uppspelningsläge, så att barnen kan skapa sina egna kompositioner.

Lätt att använda

Detta barnpiano i form av en matta är enkelt att använda. Allt du behöver göra är att trycka ner det för att få det att fungera. Det är också säkert för barn. Materialet är av hög kvalitet och miljövänligt. Barnens pianomusikmatta är en rolig och pedagogisk leksak som hjälper ditt barn att utveckla sin kreativitet och koordination. Mattan har 37 tangenter som ger olika ljud när man trycker på dem. Ditt barn kommer att kunna lära sig noter samtidigt som det har roligt. Mattan är tillverkad av slitstarkt, tvättbart tyg, vilket gör den mycket lätt att ta hand om. Den är också hopfällbar, så att den är lätt att bära och förvara.
8439-aced92.jpeg

Spela musik på olika sätt

Denna färgglada och roliga matta är utformad för barn från 3 år och uppåt, och är perfekt för att hjälpa dem att utveckla sin koordination, kreativitet och rytmkänsla. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och har ljusa och färgglada pianotangenter som gör att ditt barn kan spela musik genom att helt enkelt trycka på tangenterna med fötterna eller händerna. Denna musikmatta är inte bara rolig för barnen, den är också pedagogisk. Den hjälper barn att utveckla koordinationen mellan hand och öga och förmågan att följa instruktioner. Den uppmuntrar också till att lära sig om musik och stimulerar kreativiteten.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.