4-strängad minigitarr med beige och rosa tecknad bild på vit bakgrund
Minigitarr med 4 strängar och tecknade motiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Minigitarr med 4 strängar och tecknade motiv

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn spela gitarr? Börja med att ge dem den här fina minigitarren med fyra strängar och tecknade motiv. Den är perfekt för att lära ditt barn att spela gitarr. Denna gitarr för barn finns i fyra färger. Den passar både pojkar och flickor.

Denna minigitarr är perfekt för nybörjare och blivande musiker. Den är lätt att spela på och ger ett klart och rent ljud. Det tecknade trycket på gitarrens kropp är riktigt sött och kommer att få alla att le.

En lekfull design

Den 4-strängade minigitarren med tecknad text är ett roligt, färgglatt musikinstrument som kommer att glädja både stora och små. Med sitt tecknade tryck kommer detta instrument att ge en touch av fantasi och skoj till alla rum. De roliga figurerna på framsidan kommer garanterat att fånga barnens uppmärksamhet och få dem att vilja lära sig spela. Denna minigitarr kommer säkert att tilltala föräldrar som vill ge sina barn en pedagogisk leksak samtidigt som de respekterar deras naturliga önskan att ha roligt och lära sig genom lek. Den gör det möjligt för barnen att väcka sin musikaliska känsla redan i tidig ålder, samtidigt som de utvecklar sin fingerfärdighet och sin förmåga att lära sig.
6828-a3030e.jpeg
6828-02b39d.jpeg

Roliga sätt att lära sig

Denna gitarr i kompakt format gör det enkelt och roligt för barn att lära sig om musik. Tack vare sin kompakta storlek är minigitarren lätt att transportera och kan tas med överallt: på semestern, till en väns hus eller till och med till mor- eller farföräldrarnas hus. Den är alltid redo att underhålla både stora och små! Den är tillverkad av robusta men lätta material, så den är ergonomisk och enkel att använda. Med bara fyra strängar blir det lätt för nybörjare att börja öva på detta instrument utan att känna sig överväldigade av de vanliga sex strängarna. Barn kommer att kunna lära sig musikaliska färdigheter samtidigt som de utvecklar sin fingerfärdighet och kreativitet.

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.