Barnens 4-strängade elgitarr i trä mot vit bakgrund
4-strängad trägitarr för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

4-strängad trägitarr för barn

1079,0 kr

Endast 8 kvar i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det finns ingen åldersgräns för att lära sig spela musik. Om ditt barn vill bli musiker kan det redan nu börja öva och spela ett instrument. Och den här lilla basgitarren i trä kommer att vara perfekt! Med sina små mått är den lätt för din pojke eller flicka att plocka upp. Dessutom har gitarren bara fyra strängar för att göra det lättare att lära sig.

Den 4-strängade trägitarren för barn är det perfekta musikinstrumentet för nybörjare. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en hög finish. Gitarren har en pickup med dubbla spolar, volym- och tonkontroll. Strängarna är av nylon, vilket gör dem lätta att spela på. Detta instrument är perfekt för barn som vill lära sig spela gitarr.

En gitarr för framtida musiker

Den 4-strängade barngitarren i trä är ett utmärkt val för unga musiker som vill lära sig spela gitarr. Denna högkvalitativa gitarr är tillverkad av massivt trä för maximal hållbarhet och exceptionell ljudkvalitet. Den har fyra strängar som är lätta att trycka på, så att unga musiker kan lära sig grunderna i musik samtidigt som de har roligt. Ingen annanstans hittar du en så fantastisk och pålitlig gitarr för barn i början av sin musikaliska resa som denna 4-strängade barngitarr i trä. Köp den idag och se hur roligt ditt barn kommer att ha när det spelar på detta magnifika instrument!
6810-c93876.jpeg
6810-e4be19.jpeg

Ett komplett instrument

Denna elgitarr är speciellt utformad för barn och har en ergonomisk design som är lätt att spela på, men ändå robust och hållbar. Denna pedagogiska gitarr uppmuntrar mental och taktil utveckling hos alla musikintresserade barn. Oavsett om den används i skolan eller privat kommer den att hjälpa alla som vill upptäcka sin passion för musik och samtidigt utveckla sina sociala och kreativa färdigheter. Den moderna designen med livfulla detaljer fångar barnens uppmärksamhet samtidigt som den stimulerar deras fantasi. De kommer garanterat att älska det!

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.