Färgade byggklossar i trä på ett träbord
Byggstenar av trä
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Byggstenar av trä

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck våra byggklossar i trä. Geometrin hos stenarna i olika storlekar gör att de kan staplas på ett balanserat sätt, i enkla eller flerfärgade högar, beroende på vad barnen vill. Trä ger en fantastisk sensorisk upplevelse.

Ett utmärkt sätt att utveckla ditt barns motoriska och intellektuella färdigheter samtidigt som du har roligt. De kan också lära sig om färger med dessa små mångfärgade stenar. Materialet, som består av trä och silikon, är mycket mjukt och barnvänligt, vilket gör dem lätta att använda och underhålla.

Gör mitt bidrag!

Med dessa trästenar i en rad olika färger kan barnen skapa regnbågsbyggsatser. Det är en riktig introduktion till balansspel för barn. De olika storlekarna på stenarna förhindrar risk för förtäring. Byggklossarna i trä är tillverkade av 100 % naturligt trä. De är idealiska för att bygga väggar, staket, pelare, stolpar och spaljéer. Byggstenar i trä är extremt hållbara och tål tuffa väderförhållanden. De är underhållsfria och enkla att installera.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.