Spikplatta med resårband och träbitar
Spikutbildningsplatta
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Spikutbildningsplatta

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår nagelplatta. Barnen kommer att kunna skapa geometriska former och till och med beräkna längden på de trådar som används. Träplattan är täckt med en gummiyta för en mer kreativ upplevelse.

Denna lärplatta i trä är perfekt för att lära ut former till småbarn! De geometriska formerna är i relief och är lätta att identifiera. Barnen kan roa sig med att matcha formerna med olika föremål i hemmet eller i naturen. Inlärningsplattan är ett utmärkt verktyg för att uppmuntra barns finmotorik och kreativitet.

Didaktisk matematik!

Denna lärplatta är perfekt för barn som gillar att skapa geometriska former. Den är mycket enkel att använda för didaktisk matematikinlärning. Tack vare träet garanteras en fantastisk sensorisk upplevelse. Denna platta är perfekt för att lära ditt barn att skapa former med gummiband! Med den här plattan kan ditt barn skapa vackra symboler och former som om det vore en riktig målning! Denna forminlärningsplatta är perfekt för att hjälpa barn att lära sig känna igen och namnge olika former. Barn kan använda plattan som ett verktyg för att lära sig hur man ritar och representerar olika former. Plattan är också perfekt för att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.