Gyllene räknepärlor
Gyllene räknepärlor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Gyllene räknepärlor

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Våra gyllene räknepärlor är ett utmärkt sätt för barn att lära sig matematik. De orange pärlorna är tillverkade av plast och uppträdda på koppartråd. För barn och även för tonåringar.

Ge din inredning en touch av elegans med dessa gyllene räknepärlor. De är perfekta för att skapa en elegant och sofistikerad look som samtidigt är rolig och festlig. Pärlorna är enkla att använda och kan hängas på vilken yta som helst. Du kan använda dem för att dekorera bord, väggar eller till och med fönster. De är perfekta för fester och speciella evenemang.

Matematiska pärlor!

Dessa räknepärlor introducerar barn till operationer som addition, division, multiplikation och subtraktion. Pärlorna kan också användas för andra tillämpningar på högre nivå, t.ex. matriser. Pärlorna är perfekta för att lära sig räkna och göra rolig matematik. Barn kommer att älska att manipulera dessa färgglada pärlor och använda dem för att skapa unika mönster. Pärlorna är också perfekta för att skapa armband, halsband och kostymsmycken. Med dessa gyllene räknepärlor kommer ditt barn inte att ha några problem med att lära sig räkna.

Roliga sätt att lära sig

Vill du lära ditt barn matematik och logik samtidigt som du har roligt? De gyllene räknepärlorna är perfekta för den här aktiviteten. Färgen är rolig och fin, och formen är praktisk att hålla i. Inga fler tråkiga matte- och räknesessioner, ditt barn kommer att bli förtjust över att kunna lära sig nya saker samtidigt som det har roligt. Du kommer att kunna hitta på problem att lösa och hjälpa ditt barn att göra framsteg hemma!

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.