Drickande och kissande docka med rosa kläder och flaska
Docka som dricker och kissar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Docka som dricker och kissar

738,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår docka som dricker och kissar. Hon är väldigt söt, med rörlig hals, armar och ben. Barnet kommer att få intrycket av att ta hand om en riktig liten flicka. En flaska, tallrik och bestick finns för att förbereda hennes mat och mata henne.

Den här dockan är en riktig liten flicka! Hon älskar att dricka vatten och kissa som en riktig liten flicka. Det är den perfekta dockan för små flickor som vill lära sig att kissa som en vuxen. Dockan dricker vatten ur sin flaska och kissar i sina underbyxor.

När hon är klar är det bara att klämma på hennes lilla hand så kissar hon i byxorna.

Bebis att mata och gosa med

Denna mjuka, realistiska flickdocka är riktigt söt. Hon är väldigt originell eftersom hon dricker vatten och kissar. Hon är klädd i rosa och kan lätt sitta upp. Hon är lätt att bära med sig och kommer att bli en bra vän när hon växer upp. Drink and wee-dockan är en mycket realistisk docka. Hon har ett sött ansikte och förtjusande kläder. Den är tillverkad av mjuka och följsamma material, vilket gör den mycket behaglig att ta på. Dockan är också mycket lätt, vilket gör den enkel att bära. Den har också en lufttät förslutning som förhindrar att vatten rinner ut. Dockan levereras med en kopp och en flaska vatten.
Drickande och kissande docka med rosa kläder och flaska

En interaktiv leksak som är idealisk för barn

Drink and Wee-dockan är en perfekt interaktiv leksak för barn i alla åldrar. Denna realistiska docka är utformad för att likna en riktig bebis, med mjuka ansiktsdrag och en hudstruktur som är mjuk att ta på. Hon är klädd i söta, färgglada kläder som bidrar till hennes charm. En speciell egenskap hos denna docka är att hon kan dricka vatten från en specialdesignad flaska. När dockan har druckit tillräckligt med vatten måste hon bytas ur sin blöja, eftersom hon kommer att kissa. Barn kan lära sig att ta hand om sin docka genom att ge henne något att dricka och byta blöja regelbundet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.